Håndværker fradrag​

​Skriv det på selvangivelsen

Ud over at du hos os får det skarpeste tilbud, så skal du vide, at du har mulighed for, som privatperson, at fratrække din regning på din selvangivelse. Det betyder jo reelt, at du får en meget billigere vinduespolering, end hvad du lige går og regner med. Hele 33 % kan der trækkes fra i Skat pr vinduespolering du får foretaget hos os.

Det er det kendte håndværkerfradrag som også gælder for vinduespolering. Vi sender i forvejen ikke særligt høje regninger ud til vores kunder, men med fradraget for vinduespolering, så slipper du endda meget billigere.

​Samme kvalitet for færre penge

Selvom du får fradrag i prisen via SKAT, så betyder det ikke, at vi leverer dårligere resultater. Vi er kendte for at levere de reneste vinduer, og for meget tilfredse kunder, som bliver ved med at efterspørge vores service, og som anbefaler os til mange andre. Det er vi rigtig glade for, men vi vil hellere vise dig, at vi kan levere varen, og så til den helt rigtige pris.

Ring 70 22 30 44 eller udfyld jeres forespørgsel i vores kontaktformular, så hører I fra os med et godt tilbud.​​

Skriv til os

Tøv ikke med at kontakte os for et godt tilbud

Benyt vores nye Prisberegner, hvor du hurtigt og meget nemt ka​n indtaste dine rudetyper samt dine øvrige oplysninger. Du sender formularen og få sekunder efter har du fået et tilbud.

Nemmere kan det ikke blive.

 
 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Danry Polering

Rønne Alle 32,

4653 Karise

Danry Polering
København

Danry Polering
Køge

Danry Polering
Roskilde

Danry Polering
Næstved

Danry Polering

Bornholm