Privat Rengøring – det handler om dig og dit hjem

Hos Danry Rengøring, er vores primære fokus på leverer et fantastisk stykke arbejde. At du som kunde lukker os ind i dit kæreste eje, dit hjem eller arbejdspladsen, stiller nemlig en lang række af krav. Vi har derfor valgt at indrette alle vores processer og arbejdsgange, således at de tilgodeser de bekymringer og behov, som du som privatkunde sidder med. Hvad det konkret betyder, kan du læse i de nedenstående tekstafsnit.

Dansktalende rengøringspersonale

Kommunikationen med dit rengøringspersonale, er vigtigere end man umiddelbart skulle tro. At kunne give vores personale en besked, og så rent faktisk være sikker på at beskeden forstås, er uvurderligt på den lange bane. Har du børn, vil du sikkert også sætte stor pris på, at de kan snakke med vores personale, hvis de skulle komme hjem fra skole, venner eller fritidsaktiviteter før tid. For at imødekomme disse behov, har vi valgt udelukkende at benytte dansktalende personale til privat rengøring. Vores personale taler som oftest dansk på modersmålsniveau, hvilket er din garanti for en gnidningsfri kommunikation med personalet.

Vi har dog valgt at gå længere end dette, og sørger derfor som udgangspunkt for, at vi sender den samme rengøringsassistent hjem til dig gang på gang. Det gør, at du ved hvem der opholder sig i dit hjem, således at du kan have ro i maven, også selvom at du ikke er hjemme under selve rengøringen.

Hvad er inkluderet i en standard rengøring?

Stue og værelser

 • Tørrer støv af
 • Pudser dine spejle
 • Støvsuger
 • Vasker gulv

Badeværelse

 • Rengøring af vask, toilet, bruser og badekar
 • Pudser spejle
 • Støvsuger
 • Vasker gulv

Køkken

 • Tørrer støv af
 • Rengøre din håndvask
 • Ordner dine kogeplader
 • Støvsuger
 • Vasker gulv​

Vi passer godt på dit hjem

En anden ting som kendetegner privat rengøring fra Danry, er de sikkerhedsforanstaltninger som vi løbende træffer. Som en hel basal ting, sørger vi selvfølgelig for tjekke vores rengøringsassistenters straffeattester. Dernæst er vi godt forsikret, såfremt at et hændeligt uheld skulle ske – noget som ikke altid er en selvfølge i vores branche. Vi gør selvfølgelig alt hvad vi kan for at forebygge og undgå uheld, men da vi kun er mennesker, er det umuligt at gardere os 100 % imod hændelige uheld. Vores forsikring dækker derfor både vores ansatte, men ligeledes den private rengøring som vi foretager hjemme hos dig.

Når du udleverer din nøgle til os, kan du ligeledes vide dig sikker på at vi passer godt på den. Vi kvitterer først og fremmest for modtagelsen af din nøgle, så vi har det juridiske på plads fra start. Herudover opbevares din nøgle i aflåst nøgleskab på vores kontor, hvor udelukkende udvalgte medarbejdere har adgang. Sidst men ikke mindst, opererer vi med nummererede nøgler uden påført adresse, således at man ikke kan se, hvor din nøgle passer til uden at se i vores lukkede IT-system.

Privat rengøring er dog mere end straffeattester, forsikring og nøgler – for os er det også almen sund fornuft. Derfor arbejder vores rengøringsassistenter ud fra den tanke, at de skal behandle dit hjem som var det dit eget. Forvent derfor at vi slukker lyset efter os, ikke lader vandet løbe unødigt, og generelt behandler dit hjem som du selv ville have gjort det.

360 graders privat rengøring

Mange af vores abonnementskunder, vil helst slippe helt for at gøre rent. Derfor arbejder vi som oftest ud fra en rengøringsplan, som sikrer at hele dit hjem løbende holdes rent. At vi udarbejder en rengøringsplan, betyder ikke, at vi gennemgår dit hjem minutiøst, hver eneste gang vi er ude hos dig. Derimod betyder det, at vi ikke blot tager den daglige ”hverdagsrengøring”, men ligeledes den mere dybdegående rengøring af eksempelvis køleskab og køkkenskabe, med faste intervaller. En fuld rengøringsplan betyder derfor, at du udelukkende behøver at gøre rent, hvis du ved et uheld kommer til at spilde noget – alt andet tager vi os af.

Udover privat rengøring, kan vi ligeledes tilbyde dig pudsning af dine vinduer, som foretages af vores erfarne vinduespudsere. Er du fast kunde hos os, vil omkostningerne til vinduespudsning blot blive pålagt din månedlige faktura – nemmere bliver det næsten ikke!

BOLIGENS STØRRELSE (M2)​

PRIS FØR FRADRAG​

PRIS EFTER FRADRAG CA.​

Op til 70 m2

kr. 475

kr. 356

71 til 100 m2​

kr. 535

kr. 401

101 til 130 m2

kr. 595

kr. 446

131 til 160 m2

​kr. 695

​kr. 521

161 til 200 m2

kr. 795

kr. 596

Mere end 200 m2

Indhent tilbud

Professionel kundeservice – fordi at kommunikation er vigtig

En af de ting, som adskiller os fra mange andre firmaer som leverer privat rengøring, er vores kundeservice. Vi mener at kommunikationen med dig uhyre vigtigt, hvilket vi har valgt at indrette hele vores virksomhed efter. Dette sikrer at vi er til at få fat på, og at vi rent faktisk husker de aftaler som vi aftaler indbyrdes. Du har både mulighed for at ringe til os eller skrive til os pr mail – vi er til for din skyld.

Dit hjem – dit valg

Hos Danry kan du få din rengøring som du vil have det. Vi strækker os således langt for at imødekomme dine ønsker, og prøver aldrig at tvinge dig til at vælge en bestemt løsning. Om du ønsker rengøring ugentligt, hvert 14 dag, månedligt eller måske blot en enkelt gang, er således helt op til dig. Nogle af vores kunder foretrækker en rengøringsplan som beskrevet ovenfor, mens andre er glade for blot at vide hvornår rengøringsassistenten kommer, således at de kan ligge en seddel på bordet, med informationer omkring hvad de ønsker rengjort. Vi deler selvfølgelig gerne vores erfaringer med dig, omkring hvordan en rengøringsrutine kan sættes op, for at sikre optimal rengøring. Men hvad du vælger, er i sidste ende helt og aldeles op til dig.

Få et uforpligtende tilbud

Har ovenstående informationer fanget din interesse? Så vil vi hellere end gerne, give dig et uforpligtende tilbud på rengøring hjemme hos dig. Du kan vælge at bruge vores kontaktformular herover, eller ring til os på tlf. 2440 0044 i dagtimerne. Skriver du til os, vil vi normalt kontakte dig inden for et døgn, for at vejlede dig samt afdække dine behov.

Vi dækker hele Bornholm.

Husk

Vi bruger dine rengøringsmidler og udstyr

RENGØRINGSMIDLER

 • Universalrengøring
 • Gulvpleje
 • Glasrens
 • Toiletrens
 • Afkalkningsmidler

RENGØRINGSUDSTYR

 • Støvkost
 • Støvsuger
 • Moppe til gulvvask
 • Gulvspand og balje
 • Rene klude og viskestykker
 • Svampe og børster
 • Rengøringshandsker

Skriv endelig til os på rengøring@danrypolering.dk hvis du har nogen spørgsmål.

Skriv til os

Tøv ikke med at kontakte os for et godt tilbud

Benyt vores nye Prisberegner, hvor du hurtigt og meget nemt ka​n indtaste dine rudetyper samt dine øvrige oplysninger. Du sender formularen og få sekunder efter har du fået et tilbud.

Nemmere kan det ikke blive.

 
 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Danry Polering

Rønne Alle 32,

4653 Karise

Danry Polering
København

Danry Polering
Køge

Danry Polering
Roskilde

Danry Polering
Næstved

Danry Polering

Bornholm