​Fliserens

Fliserens og gamle fliser

Hvis du har grimme fliser eller er ramt af flisepest skal du have det fjernet. Flisepest og alger på fliserne æder sig langsomt ind i flisen og den nedbrydes. Med en fliserens af Danry Polering får du flotte fliser, som var de nye – og med imprægnering holder de i mange år endnu. Får du lavet fliserens og imprægnering af Danry er det oven i købet miljøvenligt.​

Fire gode grunde til fliserens

Miljøet skånes, når byggematerialerne vedligeholdes jævnligt i stedet for at blive skiftet ud før tid. Der anvendes et miljø-venligt algemiddel som er biologisk nedbrudte efter 2 døgn.

  • Gamle og grimme fliser bliver som nye.
  • Professionel fliserens er billigere end at lægge nye fliser.
  • Længere holdbarhed på fliserne.


Fliserens der holder i mange år.

Vi kender jo alle problemet med at vi trænger til at få renset fliserne. Fliserne udenfor er ramt af mos og alger, der lynhurtigt sætter sig fast på fliserne, så de får grønne og grimme. Undgå at skure på fliserne med hårdføre redskaber. Dine fliser bliver ødelagt og problemet bliver endnu værre og grimmere med tiden.


Opfrisk dine gamle havefliser
Der findes en effektiv og holdbar metode til, at komme af med både grimme alger, mos og flisepest. Hvis du bestiller en fliserens fra Danry får du besøg af en professionel, der med det nyeste og mest miljørigtige udstyr, renser og beskytter dine fliser i mange år.

En fliserens foregår ved at alger, mos og flisepest blødgøres med sæbevand. Herefter renses fliserne ved højt tryk. Vi bruger professionelt udstyr, der køres henover dine fliser. Flere dyser på fliserenseren sprøjter flere hundrede liter vand ud – med så stort tryk, at flisepest og alger nedbrydes.
Det høje og præcise tryk gør, at det kun er overfladen der behandles og samtidigt at flisen beholder sin stærke struktur.

​Før og efter - Fliserens

​Husk, at du altid kan bestille en fliserens-prøve, hvor vi kommer ud og viser hvordan dine fliser kan komme til at se ud. Så ser du resultatet, inden du bestiller og betaler noget.

Skriv til os via linket i bunden af siden, for at bestille en gratis fliserens, for at se hvor flotte dine fliser kan blive inden du bestiller.​

Fliserens uden gift

Når du får udført en fliserens af en professionel, bliver det gjort uden giftstoffer og andre kemikalier. Det er slet ikke nødvendigt.


Når vi renser dine fliser, får du ikke kun gjort dine fliser pænere. Du forbedrer også styrken i dine sten. Det er bestemt ikke sundt for dine fliser, hvis de er ramt af alge-, mos- eller pestangreb. Efter en professionel fliserens anbefaler vi at du får imprægneret fliserne, så de står bedre imod fremtidige angreb.


Hvor kører du og ordner fliser?
Danry Polering kommer gerne og laver fliserens på dine fliser – og selvom vi primært kører på Bornholm, er du altid velkommen til at kontakte os. 

Guld pakken​

Algebehandling af fliserne. Opløser langsomt algerne.
Grundig fliserens. Udførers med maskine.
Imprægnering af fliserne. Modvirker algevækst.

Kun 55.- pr. m2

Sølv pakken​

Algebehandling af fliserne. Opløser langsomt algerne.
Grundig fliserens. Udførers med maskine.

Kun 40.- pr. m2

Bronze pakken​

Algebehandling af fliserne. Opløser langsomt algerne.

Kun 25.- pr. m2

Skriv til os

Tøv ikke med at kontakte os for et godt tilbud

Benyt vores nye Prisberegner, hvor du hurtigt og meget nemt ka​n indtaste dine rudetyper samt dine øvrige oplysninger. Du sender formularen og få sekunder efter har du fået et tilbud.

Nemmere kan det ikke blive.

 
 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Danry Polering

Rønne Alle 32,

4653 Karise

Danry Polering
København

Danry Polering
Køge

Danry Polering
Roskilde

Danry Polering
Næstved

Danry Polering

Bornholm