Facaderens

​Der er som udgangspunkt rigtig mange fordele ved at få renset og behandlet facaden på enhver bygning, for det ser hurtigt trist og u-indbydende ud med alger og snavs, der misfarver hele bygningens yderside.

Flot og indbydende facade

Når facaden fremstår ren og pæn giver det besøgende lyst til at træde indenfor. Det virker indbydende og velholdt på en måde, der udstråler noget helt andet end en trist og grumset facade. Det er måske ikke noget vi bevidst tænker over, men når opgaven først er udført vil det gøre en forskel så åbenlys, at den taler for sig selv.

En facaderens forøger værdien af din ejendom

Hvad enten det er et privat hjem, en erhvervsejendom eller en boligforening der trænger til en kærlig hånd, så virker en ren og velholdt facade bare langt mere indbydende.

Skal dit hus sælges vil en smukt vedligeholdt facade være med til at give potentielle købere lyst til at se mere.

Undgå nedbrydning og frostspringninger

Alger tiltrækker fugt, og derfor vil en facade, som har alger og være langt mere udsat for fugt end en ren facade. Dette betyder at din facade med tiden vil nedbryde og om vinteren vil fugten give lagt større chancer for frostspringninger i facaden.

Abonnement på vedligeholdelse af facaden

Når behandlingen er overstået har du mulighed for at tilmelde dig et abonnement hos os, der betyder at vi kommer ud en gang årligt og genbehandler din facade med algebehandler. 

Det betyder, at du kan være sikker på at din facade forbliver algefri. Det er helt frivilligt om du ønsker at tilmelde dig denne ordning, men vi anbefaler helt sikkert at du i hvert fald overvejer det, for det giver et lang mere holdbart og pænt resultat i længden samtidig med at din facade ikke bliver så hurtigt slidt og nedbrudt på grund af fugt.​

Prisen på facaderens

Vi vil rigtig gerne gøre det så let og overskueligt for dig som kunde, når du kommer ind på vores side. Derfor ligger priserne på vores behandlinger altid frit fremme, så du let kan danne dig et overblik over de omtrentlige udgifter. Priserne ligger som udgangspunkt således som du kan se i vores prisoversig.

Det vigtige at nævne er, at vores priser selvfølgelig nemt kan variere fra projekt til projekt. Det er meget forskelligt fra opgave til opgave, hvad omfanget er. Vi bestræber os efter altid at skræddersy en løsning og en pris, som passer til din facade samt dit behov og budget.

​Under 100 kvm. 

Facaderens

40 ​kr. pr. m2

min. 2.875 kr. pr. opgave

Facaderens og algebehandling

47 ​kr. pr. m2

min. 3.125 kr. pr. opgave

Facaderens, algebehandling og imprægnering

71 ​kr. pr. m2

min. 3.950 kr. pr. opgave

Over 100 kvm.​

Facaderens

38 ​kr. pr. m2

Facaderens og algebehandling

45 ​kr. pr. m2

Facaderens , algebehandling og imprægnering

67 ​kr. pr. m2

Skriv til os

Tøv ikke med at kontakte os for et godt tilbud

Benyt vores nye Prisberegner, hvor du hurtigt og meget nemt ka​n indtaste dine rudetyper samt dine øvrige oplysninger. Du sender formularen og få sekunder efter har du fået et tilbud.

Nemmere kan det ikke blive.

 
 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Danry Polering

Rønne Alle 32,

4653 Karise

Danry Polering
København

Danry Polering
Køge

Danry Polering
Roskilde

Danry Polering
Næstved

Danry Polering

Bornholm