Algebehandling af tag - Fjern alger og mos​

Alger elsker vådt og fugtigt vejr. Det er de optimale levevilkår for den grønne algevækst og det danske vejr giver perfekte forhold for algevækst. Derfor er det slet ikke mærkeligt, at så mange danske huse er angrebet af grønne alger og mos. Så trænger du til en algebehandling, er du langt fra den eneste.

Du kan se angrebene på dit tag, som kan være ramt af grønne, gule, grå, sorte og hvide pletter. Du kan også se efter algevækst eller store områder på taget med mos. Alle disse angreb er ødelæggende for dit tag – og derfor skal du have det fjernet. Det er meget billigere at fjerne mos og alger – end det er at udskifte hele taget.

Guld pakken​

Denne pakke giver dig algebehandling af taget samt terrasse, gangstier og indkørsel.

Kun 1.399,-

Sølv pakken​

Denne giver pakke dig algebehandling af taget og terrasse.

Kun 1.199,-

Bronze pakken​

Denne giver giver dig en grund algebehandling af dit tag.

Kun 999.-

Fire gode grunde til algebehandling

Miljøet skånes, når byggematerialerne vedligeholdes jævnligt i stedet for at blive skiftet ud før tid. Der anvendes et miljøvenligt algemiddel som er biologisk nedbrudte efter 2 døgn.

 • Gammelt og grimt tag bliver som nyt
 • Professionel algebehandling er billigere end at lægge nyt tag
 • Når en professionel udfører arbejdet er dit hus sikret
 • Algebehandling forhindrer at tagsten frostsprænges eller knækker​

​Algebehandling og algerens

​Det er ikke kun for alger og mos-angreb æder sig ind og ødelægger dit tag, at du skal have det fjernet. Udover at algerne langsomt nedbryder taget, så fungerer væksten også som en våd klud, der hele tiden opsamler nyt vand og holder taget fugtigt, selv når det er tørvejr.

Algebehandling er en kamp mod alger

Det er især farligt ved kolde temperaturer, da vandet kan trække ned i tagets sprækker. Når det så bliver frostvejr, udvider vandet sig – og taget sprækker og får huller. Algernes rødder borer sig med kraft ned i taget, især på varme solskinsdage.

Er du hårdt angrebet af alger og mos, har du sikkert også et par tagsten eller tagplader der har forskubbet sig lidt. Dette øger risikoen for at der trænger vand ind i tagkonstruktionen. Tag et kig på dit tag – og kig efter skæve tagsten.

Bestil algerens

Du behøver ikke at være hjemme, når vi kommer, vi skal kun arbejde udendørs, og har selv alle remedier med.​

Alger og mos ødelægger dit tag

 • Grimt og forurenet tag
 • Frostsprængninger i tagsten
 • Forskubbede tagsten eller tagplader
 • Fugt og regn siver ned i tagets konstruktion
 • Konstant fugtigt tag
 • Vand på loftet
 • Kort levetid for taget​

Bedste algebehandling uden skader

Algebehandlingen sker ved, at vi står nede på jorden og skyder algebehandlingen på, nede fra jorden med en lang lanse. Taget sprøjtes med et miljøvenligt algemiddel som allerede har sin virkning efter 60 min. Det organiske lag går nu i forrådnelse og alt efter dets tykkelse går der fra 2 dage til et år før det endelige resultat ses – det nu er nedbør og vind der vasker og fejer det organiske materiale ned.

På den måde undgår du, at dine tagsten bliver ødelagt ved en mand går rundt på taget. Løsningen med at algebehandle taget nedefra, lader sig gøre i langt de fleste tilfælde.

Vi har altid naborabat på alle vores ydelser, og ønsker du en service aftale, hvor vi kommer fast, så kan der spares 15%.

Skriv til os

Tøv ikke med at kontakte os for et godt tilbud

Benyt vores nye Prisberegner, hvor du hurtigt og meget nemt ka​n indtaste dine rudetyper samt dine øvrige oplysninger. Du sender formularen og få sekunder efter har du fået et tilbud.

Nemmere kan det ikke blive.

 
 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Danry Polering

Rønne Alle 32,

4653 Karise

Danry Polering
København

Danry Polering
Køge

Danry Polering
Roskilde

Danry Polering
Næstved

Danry Polering

Bornholm