Professionel vinduespolering

+18 års erfaring med vinduespudsning

Danry Polering har over 18 års erfaring inden for vinduespolering for private og erhverv. Vores erfaring er din garanti for et veludført stykke arbejde til gode priser. 

Vi ved, hvordan selv de vanskeligste opgaver skal gribes an – og kører ikke før vinduerne står funklende blanke.

Vi holder til i og omkring Køge, Greve og Næstved, men kører også i mange andre nærliggende byer.

Mulighed for serviceabonnement

Med et serviceabonnement på din vinduespolering kan du få regelmæssige besøg af os. Vi pudser dine vinduer efter individuel aftale – det kan f.eks. være månedligt, hver 8. uge eller hver 12. uge.

Vinduespolering for private og erhverv

Har du specielle ønsker for din vinduespudsning, bestemte vilkår for opgaveløsningen eller andre særlige hensyn, vi skal være opmærksomme på? Så skræddersyr vi gerne samarbejdet efter dette.

Vi sætter en stor ære i altid at levere en fleksibel vinduespolering til private. Vi har stor erfaring med vinduespolering i både villaer, parcelhuse og lejligheder. Derudover er vi specialister i erhvervspolering for bl.a. hoteller, feriehuse, idræts- og svømmehaller, offentlige bygninger, banker, butikker og virksomheder.

Få en god pris på vinduespolering i dag

Vi er din garanti for rene vinduer – hver gang. Kontakt os allerede i dag for et uforpligtende tilbud på vinduespolering. Vi glæder os til at hjælpe dig.

Skriv til os

Tøv ikke med at kontakte os for et godt tilbud

Benyt vores nye Prisberegner, hvor du hurtigt og meget nemt ka​n indtaste dine rudetyper samt dine øvrige oplysninger. Du sender formularen og få sekunder efter har du fået et tilbud.

Nemmere kan det ikke blive.

 
 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Danry Polering

Rønne Alle 32,

4653 Karise

Danry Polering
København

Danry Polering
Køge

Danry Polering
Roskilde

Danry Polering
Næstved

Danry Polering

Bornholm